Professionele training & gelicenseerd, geschoold trainersteam Professionele training & gelicenseerd, geschoold trainersteam

Voor sport geschikte maaltijden & voedingstips Voor sport geschikte maaltijden & voedingstips

Plezier in voetballen & sportieve waarden Plezier in voetballen & sportieve waarden

Premiumuitrusting van adidas Premiumuitrusting van adidas

X

NEWS - NIEUWSTE TRAININGSMETHODES - PROFESSIONELE SPELANALYSE MET BEPRO

Sinds dit seizoen is BePro nieuwe partner van de Fundación Real Madrid Clinics. Met de modernste Sport-Analysetechnologie werden de afgelopen weken op professionele wijze de speeldata van onze deelnemers en deelneemsters opgenomen en geanalyseerd.

Binnen 14 dagen na het einde van het voetbalkamp zal BePro de analyses van jouw spel (gesorteerd op prestatie en met gedetailleerde statistieken) op haar website www.bepro11.com beschikbaar stellen. De video en data-analyse kunnen zowel via de BePro Analystics App (IOS / Android) als via de PC met Google Chrome Browser bekeken worden. Hiervoor is een eenvoudige registratie (E-mail + wachtwoord) nodig, waarna je kunt zoeken naar jouw voetbalkamp. (Graag zoeken op Camp, Teamnaam en kleur van het hesje, bijvoorbeeld "Amsterdam_Ronaldo_Groen").

Alle deelnemers en deelneemsters krijgen gratis toegang tot een korte "Highlights-Video" van het team waarin hij/zij heeft gespeeld.