Professionele training & gelicenseerd, geschoold trainersteam Professionele training & gelicenseerd, geschoold trainersteam

Voor sport geschikte maaltijden & voedingstips Voor sport geschikte maaltijden & voedingstips

Plezier in voetballen & sportieve waarden Plezier in voetballen & sportieve waarden

Premiumuitrusting van adidas Premiumuitrusting van adidas

X

Colofon

Gegevens conform de Duitse Telemediawet (§5 TMG):

Verantwoordelijk voor de Fundación Real Madrid Clinics is de Fundación Real Madrid.
De Fundación Real Madrid Clinics worden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Frankrijk en Italië vertegenwoordigd door:

Kohfahl Ballstrategien GmbH & Co. KG
Georg-Heyken-Straße 4
DE-21147 Hamburg

Vertegenwoordigd door:
Dhr. Stefan Kohfahl
Mevrouw Nicole Kohfahl

Contact:
Telefoon: +49 (0)40 / 730 96 99-0
E-mail: info@frmclinics.com
Web: www.frmclinics.com

Ingeschreven in het register:
Ingeschreven in het handelsregister
Registerrechtbank: Kantongerecht Hamburg
Registernummer HRA 117487

BTW-nummer:
BTW-identificatienummer ingevolge artikel 214 van de BTW-richtlijn 2006: DE294411702

Gebruikte afbeeldingen (licenties):

© sergeypeterman / photodune.net
© -Baks- / photodune.net

 

Platform voor Onlinegeschillenbeslechting van de EU: (https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=NL)

De afrekening van de website via creditcard gebeurt door:
Mollie B.V.
Keizersgracht 126
NL-1015 CW Amsterdam
Handelsregister Amsterdam 302.04.462
E-Mail: info@mollie.com

Managing Director:
Rick Calis

 

Uitsluiting van aansprakelijkheid (disclaimer):

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als aanbieder van diensten van de informatiemaatschappij zijn wij conform de Duitse Telemediawet (§ 7 Abs.1 TMG) volgens de algemene wetgeving verantwoordelijk voor de inhoud op deze website. Conform de §§ 8 t/m 10 van de Duitse Telemediawet (TMG) zijn wij als aanbieder van diensten van de informatiemaatschappij echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen externe informatie te controleren of naar omstandigheden te zoeken die in strijd zijn met de wet. Hiervan onverlet blijft de verplichting tot verwijdering of blokkering van informatie volgens de algemene wetten. Aansprakelijkheid hiervoor is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip dat wij hebben kennisgenomen van een concrete schending van de wet. Bij het bekend worden van een dergelijke schending van de wet zullen wij de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, waarbij wij geen invloed hebben op de inhoud van deze sites. Daarom kunnen wij ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s zijn op het moment van de koppeling gecontroleerd op mogelijke schending van de wet. Op het moment dat de pagina’s werden gelinkt hebben wij geen onwettige inhoud kunnen vaststellen. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte pagina’s is echter zonder concrete aanwijzingen voor een schending van de wet niet billijk. Bij het bekend worden van een schending van de wet zullen wij deze links onmiddellijk verwijderen.

 

Auteursrecht

De door de exploitanten op deze pagina’s samengestelde inhoud en werken zijn onderhevig aan het Duitse auteursrecht. Voor het kopiëren, bewerken, verspreiden en iedere vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming vereist van de desbetreffende auteur dan wel samensteller. Downloads en kopieën van deze pagina zijn uitsluitend toegestaan voor privégebruik en niet voor commerciële doeleinden. Voor zover de inhoud op deze pagina niet door de exploitant werd opgesteld, zijn de auteursrechten van derden in acht genomen. Inhoud van derden wordt bovendien als zodanig aangeduid. Mocht u desondanks een schending van het auteursrecht tegenkomen, vragen wij u ons hierop te attenderen. Bij het bekend worden van een schending van de wet zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.